Dirrigeret af årelang erfaring, en udpræget sans for detaljen og ikke mindst en livsglad passion for arbejdet, forvandler Kitchen Tailor rum til levesteder og inventar til personlige fortællinger om, hvem der bor i huset og deres drømme.

Kitchen Tailors indretningsarkitekter formgiver projekter lige fra stramme konceptuelle idéer, til at indfange kunders sporadiske tanker. Projektlederen organiserer tilblivelsesprocessens vanskelige rytmik, koordinerer kommunikationen mellem arkitekt, bygherre og håndværkere, alt imens kundens ønsker og drømme hele tiden er i fokus.

I et nobelt forsøg på at imødekomme grundlaget for ånd, nerve og liv, har Kitchen Tailor valgt ikke at arbejde med et fast sortiment eller bestemte serier af inventar. Alt tilpasses hver enkelt kunde, og for hver gang der projekteres et køkken, en garderobe eller en totalindretning af en ejendom, sættes første streg på et blankt ark.

Jannik Larsen

Bådbygger, møbel & interiør designer, rum kreatør, og startede i 1995 køkkenfirmaet Larsen og Schiøtz, der i 2012 ændrede navn til Kitchen Tailor.

Jannik Larsen har siden designet utallige køkkener og andet inventar, og er udover Snedkermester, chefen i showroomet, far til 3 drenge og meget mere.. ikke mindst nerven bag Kitchen Tailor.

www.thezan.dk

Liselotte Risell

Uddannet industriel designer i 1996 fra Danmarks Design Skole. Liselotte har sideløbende med køkken design hos Kitchen Tailor, sin egen tegnestue med indretning, grafik og produkt design. Bæredygtighed er et af Liselottes fokusområder og hun er en af tre designere i FairTrade Designers som tegner bæredygtige produkter til hjemmet.

www.fairtradedesigners.com

www.liselotterisell.dk

THE TAILORS

Lone Barslund

Uddannet arkitekt i 1991 fra Kunstakademiets Arkitektskole. Arbejdede de første år på tegnestue med fokus på enfamiliehuse og har som selvstændig siden 94 fortsat med opgaver indenfor ombygning og indretning, hvor især familieboligen og hverdagstrivsel er i højsædet. Er brevkasseskribent indenfor boligen, har udgivet indretningsbogen Kom Indenfor sammen med gemalen Jens og kombinerer job med et aktivt fritidsliv med børn, barnebarn og islandske heste.

www.barslund-indret.dk

Kitchen Tailor (tegnestue og showroom), Strandvejen 140, 2900 Hellerup


Åbningstider:

Mandag              lukket

Tirsdag- Fredag: 10.00-17.30

Lørdag:        10.00-14.00

Ring gerne og aftal en tid, da vi kan være på kundebesøg – 3964 2345

Kitchen_Tailor.html